Trailere

22. april 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny levering til fragtmand i Storkøbenhavn

22. april 2022 - 01:43

TJW Fragt A/S har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg 2-akslet city gardintrailer ved Lastas.

 

TJW Fragt A/S er i dag en fusion mellem Rømming Dankurér A/S og TJW Transport A/S og har hjemme i Storkøbenhavn med terminal i Karlslunde. Med deres vognpark, der består af 150 biler, lige fra kassevogne til trækker/trailere, løser de opgaver i hele Europa med transporter i alle størrelser og til så godt som alle destinationer i Danmark og syd Sverige. Derudover er de godkendt til kurérkørsel til og fra Københavns Lufthavn.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

 

Gardin opbygning: Gardintoppe med fast tag, monteret Zepro lift 2.500 kg med 2.000 mm liftplade, bunden belagt med plade bund, 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 24 brædder, 2 x 11 stk. surringsringe i kantramme, med truck-beslag i bag til Moffet medbringertruck og Kel-Berg værktøjskasse i venstre side.

Traileren er leveret med 2 x 10 tons SAF-aksler med skivebremser samt original SAF-luftaffjedring. Lift på første aksel med hæve-/sænkventil og Tridec tvangsstyring af bageste aksel med stang-system.

 

Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 35.000 kg. Den nye city gardintrailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

436 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger