Trailere

25. juni 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny løsning giver TIPs kunder forbedret inside-viden

Ny løsning giver TIPs kunder forbedret inside-viden

25. juni 2020 - 01:44

TIP Trailer Services lancerer nu deres nye serie af telematikbaserede digitale og “connected” produkter under navnet ‘TIP Insight”.

 

TIP Insight går skridtet videre med brugen af telematik ved at indsamle betydningsfuld data om det enkelte udstyrs ydelse. Dette med henblik på at øge driftseffektiviteten for kunderne. Med andre ord gør TIP Insight det muligt for transport- og logistik virksomheder, at drage fordel af tjenester, der ikke kun viser simpel telematik som lokation etc., men også viser trailerens ”helbred”, såsom status på bremser, dæktryk, temperatur overvågning og meget mere.

 

For at støtte op om den digitale udvikling har TIP oprettet en specifik forretningsenhed – TIP Insight – der vil gøre det nemmere for kunder at skifte fra traditionel telematik til den mere avancerede brug af telematik, idet man yder support til kunderne igennem hele processen.

»At forbinde vores og vores kunders flåde med telematik samt online tjenester, giver os mulighed for at implementere en platform, der er tilpasset de fleste typer af transport udstyr og mærker. Platformen vil give os og vores kunder nye forbedrede flåde data og analyser, der yderligere vil forbedre vores tilbud til markedet,« udtaler Bob Fast, adm. direktør for TIP Trailer Services.

 

Platformen “FleetConnected” giver kunderne real-time visning af deres aktiver samt et analyseværktøj og hjælper med at optimere flådestyringen effektivt. Funktionerne på platformen spænder fra simpel ”Track & Trace” med mulighed for geo-fencing til real-time præstationsrelaterede advarsler vedrørende alt fra bremsesystemets ydelse, åbning af bagdøre, til dæktryk og temperaturen på kølemaskinen.

Læst i alt:

307 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger