Trailere

26. marts 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny overføringsanhænger til Meldgaard

26. marts 2021 - 01:43

Meldgaard Miljø A/S, som holder til i Aabenraa, har for nylig afhentet firmaets nye AMT-overføringsanhænger. Som en del af Meldgaard-koncernen indgår den nye anhænger i firmaets miljø- og genanvendelsesafdeling.

 

Den nye anhænger er beregnet til kasser i længden fra 6,5 – 7,0 meter. Anhængeren er udført i finkornet stål og er monteret med 3 stk. BPW-aksler med tromler.

 

Som noget ekstra er den også leveret med liftaksel på 2. aksel og med let tilgængelig smørepunkt på drejekransen for let og problemfri vedligeholdelse.

 

I venstre side er der desuden monteret en værktøjskasse med hæve/sænke-ventiler indbygget. Det giver en meget længere holdbarhed og driftssikkerhed på ventilerne.

 

Meldgaard har valgt at benytte sig af muligheden for at få monteret et sæt ekstra containerlåse i forreste del af tiprammen, som giver mulighed for at aktivere 6 låsepunkter i alt.

Anhængeren er udstyret med fuld LED-lysanlæg og har ekstra baklys samt blitzlys i bagenden. Meldgaards nye anhænger er leveret i den kendte grå chassisfarve og er desuden metalliseret inden lakering.

 

AMT-anhængeren er opbygget, solgt og leveret af MTDK A/S.

Læst i alt:

511 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger