Trailere

4. november 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny salgschef for Skandinavien hos Legras Trailers

Ny salgschef for Skandinavien hos Legras Trailers

4. november 2020 - 01:44

Martin Schødt tiltrådte i efteråret 2020 stillingen som salgschef for hele Skandinavien hos Legras Trailers. Martin Schødt kommer med erfaring fra at have arbejdet med Legras i over syv år i sin tid hos STL Schoedt Trailer & Lift Systems, som har haft agenturet for Legras siden år 2000.

 

»Vi har øget salget betydeligt hen over de seneste to år på det skandinaviske marked, vi har et rigtig stærkt produkt, som vi har brugt langt tid på at udvikle, hvor alt er lavet i egen produktion. Vi tilbyder kunderne en fleksibel og økonomisk løsning i højeste kvalitet og med markedets stærkeste gulv,« udtaler Martin Schødt.

 

»Det betyder for kunderne, at de undgår flere tomkørsler, grundet den større fleksibilitet i forhold til de godstyper, som de kan køre med, samtidig med trailernes længere levetid, som gør den til en økonomisk favorabel løsning.«

Udvider i hele Skandinavien

Den stigende efterspørgsel, øget salg og fokus på større tilstedeværelse på markedet har ført til ønsket om en fuldtidsansættelse fra Legras.

 

»Derfor er vi også i fuldt sving med at sikre os servicesteder rundt i hele Skandinavien, hvor vi allerede har taget godt fat på Danmark. Vi har en stærk position både på det danske marked men især også på det norske, hvor vi er særligt kendt for vores Nordic Side Door-trailere,« siger Martin Schødt.

 

Den franske Legras-fabrik var den første i Europa til at producere en Moving Floor-trailer i 1974 og søgte patent for at beskytte denne innovation. I 1975 blev der produceret 4 trailere, og i 1976 var man oppe på 12 trailere.

I dag producerer Legras mere end 900 trailere om året til hele Europa og Skandinavien. I 2019 fejrede Legras 100-års jubilæum, efter at have startet tilbage i 1919 med at producere champagnevogne til alle de store champagnehuse.

 

Ud over produktion af Moving Floor-trailere FMA producerer Legras også Ejection-trailere, som skubber lasten ud med en cylinder, landbrugstrailere med Moving Floor, bokstrailere med MAP-gulv, som er et automatisk system til at læsse og losse paller, og affaldsstationer som de bygger over hele Europa og Skandinavien.

Læst i alt:

616 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger