Trailere

19. november 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny stærk Kel-Berg til Have

19. november 2021 - 01:43

Entreprenør Henning Have A/S har afhentet deres ny Kel-Berg 4-akslet tiptrailer fra Lastas i Hedensted.

 

Henning Have A/S fik sin start i 1965 med entreprenørarbejde og har med tiden udvidet til flere specialer. En årrække har de specialiseret sig indenfor jord-, kloak- og belægningsarbejde, men også kystsikring, betonopgaver, naturgenopretning og serviceopgaver i forbindelse med vandløbs- og naturpleje er kommet på listen. I 2018 åbnede de HH Grus i Frederikshåb ved Randbøl og i 2021 åbnede de HH Grus i Lejreskov ved Lunderskov øst med salg af bundsikringssand og stabilt grus 0-32 til både privat og erhverv.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider

Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem og 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, bund af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, sider af 40 mm alu. pro ler, 4 mm gods på inderside og 2,8 mm gods på yderside, tophængslerne er flyttet 180 mm frem, for at få 10 procent større åbning ved aflæsning, kost- og skovlbeslag i venstre side, Kel-Berg plastværktøjskasse i venstre side, beklædt med blå plastbund og delvist på siderne og plast på underkøringskofanger.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring samt med hæve- /sænkeventil. 1. aksel og 4. aksel er løftbar, og 4. aksel er selvstyrende.

Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

 

Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

489 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger