Trailere

11. august 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny teknologi sendte nye Krone-trailere til Freja

11. august 2020 - 01:43

Freja Transport & Logistics A/S har fået leveret 65 trailere fra Krone Fleet i Padborg – blandt dem de første walking floor-trailere af mærket Knapen.

 

Det er første gang Krone Fleet leverer walking floor trailere på det danske marked. Trailerne er produceret af hollandske Knapen, der i fjor blev overtaget af den familieejede tyske Krone-koncern, der er blandt Europas største trailerproducenter.

 

»Krones produkter har fået et teknologisk løft. De har blandt andet et avanceret Telematic-informationssystem, der opsamler data, som efterfølgende kan integreres i vores it-system. Dertil kommer en opgradering af deres service-setup. Det har stor betydning for os, for trailerne skal jo rulle hele tiden. Det koster os penge, når de må holde stille i flere dage,« siger grundlæggeren og majoritetsejer af Freja Transport & Logistics A/S, Jørgen Hansen.

Freja råder samlet over godt 2.700 trailere. De 65 nye trailere er både en udvidelse og en udskiftning af den eksisterende vognpark.

 

Krone Fleets levering til Freja omfatter foruden de otte walking floor trailere, 18 køletrailere, 17 standard gardintrailere, fire veksellad og 18 Krone/Liebner trailere med fleksible sider og tag.

Læst i alt:

1323 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger