Trailere

10. september 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny tiptrailer til familiefirma

10. september 2018 - 01:42

ATS Invest A/S i Arden har investeret i en ny Kel-Berg 4-akslet tiptrailer til vognparken. Traileren er på 61,5 m3 og med automatisk rullepresenning.

 

ATS Invest A/S er et familiefirma, som har drevet vognmands- og grusgravvirksomhed gennem tre generationer. Med deres ti biler, indlejede undervognmænd og samarbejdspartnere i hele landet, løser de store og små transport- speditions- og lageropgaver. Derudover er de leveringsdygtige af alle former for sten- og grus materialer, granit, dækbark, træflis og special produkter til golf- og ridebaner.

 

Traileren er med længdevanger opsvejst i boks-profil af QSTE690, Stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis, cyklistværn i begge sider, udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder, et stk. kornlem monteret i bagklap, tre-trins udtræksstige monteret i bag under kassen ECO-top automatisk rullepresenning.

Traileren leveres med 4 x 9 tons BPW-aksler, hvor første er løftbar, og fjerde aksel selvstyrende med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring samt hæve/sænke-ventil.

Tiptraileren er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

1352 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger