Trailere

10. december 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny tiptrailer til Lemvig Beton

10. december 2021 - 01:43

Lemvig Beton har fået leveret en ny Kel-Berg 4-akslet asfalt tiptrailer fra Lastas i Hedensted.
 
Det familieejede firma Lemvig Beton A/S har siden 1972 arbejdet med at producere beton til alle typer byggerier og drives i dag af fætrene, af anden generation der overtog firmaet efter deres forældre i 1992. Firmaet er opdelt i tre forskellige afdelinger: beton- afdeling, vognmandsforretning og miljøafdeling med  firmarenovation, makulering og genbrugsafdeling. Lemvig Beton fokuserer løbende på at forbedre såvel produkter som services. Udover levering af beton kan man også leje deres betonsættevogn, betonpumpe og betonkanon til egne formål.
 
Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil i stål QE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis, lukket cyklistværn i begge sider og trekanter mellem akslerne.
 
Kassens opbygning: Sider fremstillet i 7 mm valset special alu. plade, bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade og beklædt med 4 mm Hardox-450 bundplade i fuld længde, bagklappen er af 40 mm kraftige og tophængte ALU-profiler, skuffen er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner og har pneumatisk åbne- og lukkesystem, isoleret med 100 mm isolering og beklædt med en spejlblank og rustfri stålplade, monteret kost- og skovlbeslag, samt 3 m stige, leveret med automatisk rullepresenning.
 
Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring.
 
1. og 4. aksel er løftbar, og 4. aksel er selvstyrende. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.
 
Den nye trailer er leveret af Lars Petersen fra Lastas.  

Læst i alt:

578 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke