Trailere

21. april 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny tiptrailer til P. Kristensen

21. april 2020 - 01:43

P. Kristensen ApS har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer på 61,5 m3 med automatisk rullepresenning fra Lastas.
 
P. Kristensen ApS blev stiftet i 2004 og har været i rivende udvikling lige siden. De beskæftiger sig hovedsageligt med spedition. P. Kristensen ApS har specialiseret sig inden for affaldstransport og har godkendelser til at køre i Danmark, Tyskland, Holland, Belgien og Luxembourg.
 
Derudover har de containerudlejning, krankørsel, bulk transport, salg af sten, grus og granitskærver samt transport af korn og foderstoffer.
 
Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-pro l af QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.
 
Kassens opbygning: Udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, sider fremstillet i 40 mm alu.profiler 2,5 mm indv. 2,0 mm udv., bunden er fremstillet af 7 mm alu.plade, arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder, leveres med ca. 10 mm blå plast i bund og delvis sider, monteret plasticværktøjskasse i venstre side samt kost og skovle beslag og enkelt reservehjulsophæng monteret i højre side.
 
Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW luftaffjedring med hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende.
 
Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas.

Læst i alt:

613 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger