Trailere

21. august 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny tiptrailer til Rygaard

21. august 2020 - 01:43

Rygaard Transport & Logistic har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer fra Lastas.

 

Rygaard Transport & Logistic er en familieejet virksomhed, der kører i Danmark, Norden og Europa. De har specialiseret sig inden for de fleste transportformer og nogle af deres lastbiler er specialdesignet til præcise behov. Kørsel af rundtræ direkte fra skoven til produktion, alle former for transport i gardintrailere med og uden lift, elementtransport for betonindustrien og byggebranchen på specialtrailere, samt transport af volumegods som f.eks. frø, raps, korn, foderstoffer, træpiller, træaffald, grus, recycling osv. Transport af fiskeprodukter med kørsel primært i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Polen direkte fra båd til produktion.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, bund i 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, sider i 40 mm alu. profiler, tophængslerne er flyttet 180 mm frem for at få 10 procent større åbning ved aflæsning, beklædt med 15 mm kunststof i bund og med 10 mm på siderne, Kel-Berg værktøjskasse i venstre side og leveret med automatisk rullepresenning.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring og hæve-/sænkeventil. 1. aksel løftbar og 4. aksel selvstyrende. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

878 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke