Trailere

21. oktober 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny walking floor til Skagen

21. oktober 2020 - 01:44

Skagen Beton A/S har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg/Knapen 4 akslet Walking Floor trailer ved Lastas.

 

 Skagen Beton A/S har en spændende historie helt tilbage til 1937, der i dag drives af anden og tredje generation. Skagen Beton A/S er en meget bred virksomhed med eget støberi af flere typer belægningsfliser, fundamentblokke og kloakrør m.m, som leveres ud over hele landet. Udover dette har de en stor flåde af moderne lastbiler med bagmonteret kran og tippelad, tipsættevogne fra 30-55 m3 trailere, samt bulk-, gardin-, køletrailere og containerchassiser. Ved siden af dette har de udlejning af flere typer containere, køreplader og kører med slamsuger i hele Frederikshavns kommune.

 

Chassis opbygning: Opbygget på et selvbærende stålchassis, kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil og aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion for mindre egenvægt og større volumen.

Kasse opbygning: Siderne er 3/2 mm tyk og 600 mm brede aluminiums- sider, som er fuldsvejst indvendig, special overkantsprofil med løbeskinne for aluminiums skillevæg som har frigang over bund på ca. 100 mm, Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu. bundbrædder i glat udgave med CF betjening, bagdøre i alu.profiler med 2 stk. lukkestænger i stål, monteret kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse i venstre side foran aksler, 3-trins stige i bag, samt 3 m stige og stopklodser, med alm. rullepresenning og mandskabslem i front.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser. 1. og 4. aksel er hævbar og 4. aksel er selvstyrende og har en tilladt totalvægt på 48.000 kg.

Den nye Walking Floor trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

661 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke