Trailere

25. maj 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nye tiptrailere skal klare asfalt-opgaverne

25. maj 2021 - 01:43

Niels J. Philipsen Transport A/S har fået leveret deres to nye Kel-Berg 4-akslet asfalt tiptrailere fra Lastas.

 

Niels J. Philipsen Transport beskæftiger sig med mangeartede opgaver indenfor transport. I 1971 startede de op med èt vogntog og har i løbet af årene udvidet vognparken med trækkere, forvogne, trailere, kærrer og anhængere. Derudover har de ca. 80 containere åben/lukket, kraner m.m. De kører bl.a. med grus, asfalt, granit i container, knust beton og tegl, affalds jord, pallevarer med kran og betonvarer, samt belægningssten. Ved siden af kørsel, udlejer de også containere og køreplader.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil af QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Sider fremstillet i 7 mm valset special alu. plade med ekstra slidstykke, bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade (i alt 14 mm gods), 4 mm Hardox-450 bundplade i fuld længde monteret oven på alu. bundplade, bagklappen er af 40 mm kraftige og tophængte ALU-profiler, isoleret med 100 mm isolering og beklædt med en spejlblank og rustfri stålplade og leveret med plastværktøjskasse og kost- og skovlbeslag.

 

Trailerne er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring med hæve-/sænkeventil. Liftaksel på 1. og 4. aksel og 4. aksel er selvstyrende.

 

Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

 

De nye trailere er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

674 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger