Trailere

6. juli 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nye trailermærker

6. juli 2018 - 02:00

Scanvo Trucks Danmark A/S er ny forhandler af den tyske tiptrailer-producent Langendorf samt finske Ekeri, der producerer bokstrailere.

 

- Begge mærker er indbegrebet af kvalitet og holdbarhed, noget som vi oplever, at kunderne værdsætter meget højt, udtaler direktør Remi Nikolajsen, Scanvo Trucks Danmark.

 

Poulsen Biler

Sammen med Poulsen Biler er Scanvo således ny dansk importør og forhandler af Langendorf og Ekeri.

 

- Og så har vi også et nyt mærke på vej. Vi prøver at finde de gode mærker rundt omkring. Ekeri begyndte med at lave pølsevogne i 1945, og nu producerer de cirka 800 kølekasser med foldedøre om året. Langendorf producerer cirka 1000 tiptrailere om året samt innenladere.

 

Mens Scanvo således er ny forhandler af de to trailermærker, så overlades service og eventuelle reparationer til andre af trailerbranchens aktører rundt om på danmarkskortet.

Udstiller på Transport Øst

Senere i år, første weekend i september, fortæller Scanvo om sin nye forhandling og de to nye mærker, når forhandleren fra Hårup ved Silkeborg deltager på den 10. udgave af Transport Øst, Sjællands største fagmesse for vejgodstransport, der afvikles hos Mercedes CPH i Ventrupparken, Greve.

Læst i alt:

11 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger