Trailere

21. april 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nykøbing Mors-vognmand med ny stærk kærre

21. april 2021 - 01:43

Nykøbing Dag- & Industrirenovation ved vognmand Bjørn Filtenborg har fået leveret deres nye Kel-Berg 3-akslet Hardox tipkærre med 3-vejs tip.

 

Vognmand Filtenborg startede op i 1978 i Nykøbing Mors og har i dag ca. 50- 60 ansatte. På deres 10 hektar store grund har de kontor, værksted og hal, samt jordhotel, kompostsortering, kompost og egen affaldssortering. Deres hovedaktivitet er indsamling af affald, men de tilbyder også entreprenørkørsel til alle formål, udlejning af affaldscontainer og tømning, slamsugning, blokvognskørsel, reparationer af grusveje og udlægning af sand og grus. Affald og pap/papir modtages til videre forarbejdning. Derudover modtager de jord til jordhotel, knusning af alle typer genbrugs materialer og løfte- og krangrab opgaver.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejset i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, højde justerbar 4 x 50 mm og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Tophængte sider fremstillet i stål-profiler med bundhængsler så de kan klappes ned, en stor bagklap, øverste del fremstillet i stålprofiler med mekanisk åbning med 2 stk. klør i bund, bund fremstillet i 5 mm Hardox stål og forstærket under bund med U-profiler.

 

Kærren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser.

 

Den nye tipkærre er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

 

Læst i alt:

504 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger