Trailere

8. marts 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt 3-akslet grej til entreprenør

8. marts 2022 - 01:43

A.B.N. Kloakteknik er kørt ud fra Lastas i Hedensted med deres nye Kel-Berg 3-akslet 24 tons tipkærre.

 

A.B.N Kloakteknik har mange års erfaring i branchen. De er specialiseret i kloakker og dagligt arbejde som entreprenør på store og små projekter. Derudover har de mange års erfaring med regnvandssikring af boliger og bygninger. Som autoriseret kloakmester tilbyder de alle former for services inden for deres fag. Som entreprenør favner de bredt af services af beton-, fundament- og gravearbejde samt opgravning af sprængte vandledninger for både private og erhverv på hele Sjælland. Udover dette rådgiver og vejleder de om alt fra betonarbejde til gravearbejde i forbindelse med kloakarbejde.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejset i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og højde justerbar 4 x 50 mm.

 

Kassens opbygning: Tophængte sider fremstillet i 40 mm alu-profiler med bundhængsler, så de kan klappes ned, to-delt bagklap, øverste del fremstillet i 40 mm alu-profiler nederste del fremstillet i 6 mm HARDOX stål og med svingbar top bagsmæk, front fremstillet i 3 mm 690 stål med 2 stk. udvendige rundstænger som trin samt 2 stk. indvendige U-profiler som trin. Kassen har isoleret bund og sider til asfalt kørsel, hjælpeopluk i venstre og højre side med gasdæmper ved for- og bagende.

 

Kærren leveres med 3 x 9 tons BPW-aksler med trom- lebremser. Der er monteret lift på 1. og 3. aksel.

 

Den nye tipkærre er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.  

Læst i alt:

788 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke