Trailere

8. juni 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt 4-akslet grej til alsidig vognmand

8. juni 2021 - 01:43

Vognmand Ernst Jacobsen A/S har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4-akslet tiptrailer på 59 m3 med aut. rullepresenning fra Lastas i Hedensted.

 

Vognmandsfirmaet Ernst Jacobsen A/S´ hovedbeskæftigelse består i levering af sand og grus til betonværker og elementfabrikker og til større byggeprojekter, transport af træflis til fjernvarmeværker og gods med egne gardintrailere for virksomheder i lokalområdet ud til hele Danmark.

 

Virksomheden har egen sand og grusgrav, der anvendes i betonindustrien og på golfbaner, legepladser og til fremstilling af glaserede teglsten m.v. Derudover har de årligt store leveringer af sand til Norge og Færøerne med skibe, der bliver brugt til beach volley baner og i betonindustrien.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og lukket cyklistværn i begge sider og trekanter imellem akslerne.

Kassens opbygning: Udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk aktiveret lukkemekanisme, sider fremstillet i 40 mm alu. profiler, bund af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, tophængslerne er flyttet 300 mm frem for at få 15 procent ekstra åbning ved aflæsning, 15 mm kunststof i bund og med 10 mm på siderne, leveret med 3 meter alu. stige i venstre side, leveret med bred Kel-Berg stænklap i bag, monteret aut. Rullepresenning, BOXNORDIC arbejdsskab i venstre side og sidemarkeringslygter i skåle på tipkassen.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring hæve-/ sænkeventil.

 

1. og 4. aksel er løftbar, og 4. aksel er selvstyrende og låser ved bak.

Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

1276 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger