Trailere

25. november 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt grej til CS Transport

25. november 2020 - 01:43

CS Transport ApS har fået leveret denne nye Kel-Berg 3 akslet overføringsanhænger fra Lastas.

 

CS Transport ApS er et mindre firma, der er ejet af Søren Sevelsted og Christian Munk, der begge er faglært indenfor landbrug og har flere års erfaring inden for transportbranchen.

 

Firmaet tilbyder kørsel for vognmandsvirksomheder og andre der står og mangler en medarbejder inden for transport, kurér, chaufførvikar, bemanding af diverse landbrugs- og entreprenørmaskiner og freelance arbejde.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, vridningsstabiliserede forstærkningsplader bagtil og ved tipstempel, , Ca. 2/3 af anhængerens længde fremstillet som 3-vejs tipramme, Imellem 2. og 3. aksel er der 1 stk. plastikværktøjskasse i venstre side, 1stk.2-delt stålværktøjskasse i venstre side med udtrækbar hylde og alle betjeningerne monteret, Hardox på kørebanerne og 4 stk. containerstop bagtil.

 

Anhængeren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, original BPW-luftaffjedring og med hæve-/sænkeventil. Liftaksel på 2. aksel og leveret med lang boogie imellem 2. og 3. aksel.

 

Den nye overføringsanhænger er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

718 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke