Trailere

14. december 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt Kel-Berg grej til Skjern-vognmand

14. december 2020 - 01:43

Vognmand Kim Christensen har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tip-trailer, med aut. rullepresenning fra Lastas.

 

Vognmand Kim Christensen beskæftiger i dag 17 chauffører og 1 funktionær. Deres hovedbeskæftigelse er sand- og grustransport til betonværker og elementfabrikker samt kørsel for entreprenører og håndværkere. Derudover er de også leveringsdygtige i mindre leverancer af sand, grus og andet stenmateriale fra egen grusgrav.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-pro l QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og lukket cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem. 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, bund af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, tophængslerne er flyttet 300 mm frem for at få 15% større åbning ved aflæsning, leveret med bagklap forstærket i bund, kost- og skovlbeslag i højre side samt 3 m stige, leveret med en bred tågebaglygte, Kel-Berg plastværktøjskasse i venstre side og beklædt med 15 mm kunststof i bund og med 10 mm på siderne.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring og hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende.

 

Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra lastas.

Læst i alt:

477 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke