Trailere

19. oktober 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt og fint til DSV Transport

19. oktober 2021 - 01:43

DSV Transport har fået to nye Kel-Berg 4-akslet rundtiptrailere med flere fine detaljer fra Lastas.

 

DSV Transport A/S blev etableret i 1976 af en gruppe vognmænd og tilbyder totalløsninger og rådgivning til bygge- og anlægsbranchen samt asfalt- og betonindustrierne. De leverer byggematerialer og grus til byggepladser, håndterer jord og affald og udlejer containere og andet udstyr. Med hovedafdelinger i Roskilde, Middelfart og Aarhus er de landsdækkende og råder over 400 lastbiler og talrige specialkøretøjer.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn efter EU-regler i begge sider.

 

Kassens opbygning: Sider og bund fremstillet i rullet svøb i 4 mm plade i Hardox 450, 4 mm Hardox 450 bundplade i fuld længde monteret oven på alu. bundplade, skuffen er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner og har pneumatisk åbne- og lukkesystem, isoleret med 100 mm isolering og beklædt med en spejlblank og rustfri stålplade, automatisk rullepresenning, leveret med huller i skuffe inkl. stang, leveret med lem i toppen af bagsmæk og monteret Kel-Berg plastværktøjskasse, 3 m alu. stige og kost- og skovlbeslag.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring og hæve-/sænkeventil.

 

1. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt- og bakalarm samt dumperventil.

 

De nye trailere er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

850 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger