Trailere

8. januar 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt og flot til Marius Christensen

8. januar 2021 - 01:43

Marius Christensen har netop afhentet en ny Kel-Berg 4 akslet rund tiptrailer ved Lastas i Hedensted.

 

 Marius Christensen trak sig tilbage i 1969, og sønnerne overtog firmaet. Det er nu 3. generation, Bo Marius Christensen, der i dag driver virksomheden med 30 ansatte, 25 lastbiler og anhængere/trailere samt forskellige entreprenørmaskiner. Firmaets arbejdsområder dækker vognmandskørsel, asfaltkørsel, spedition, blokvogne, kraner, slamsugning, renovation og sandgrave.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis, chassis i stål QE690 og cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Sider fremstillet i 7 mm valset special alu. plade med ekstra slidstykke, bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade (i alt 14 mm gods) dog kun i 5 mm gods forrest og beklædt med 4 mm Hardox-450 bundplade i fuld længde, bagklappen er af 40 mm kraftige og tophængte ALU-profiler, skuffen er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner og har pneumatisk åbne- og lukkesystem, isoleret med 100 mm isolering og beklædt med en spejlblank og rustfri stålplade, leveret med kost- og skovlbeslag og vippebeslag på stænklapper bagpå.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring og hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar, og 4. aksel er selvstyrende.

 

Traileren er leveret med en plast værktøjskasse og Kel-Berg sikkerhedpakke med tiltalarm og dumperventil. Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

604 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke