Trailere

27. april 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ølsted og Allested får leveret nyt og lækkert grej

27. april 2022 - 01:43

Ølsted & Allested Vognmandsforretning har afhentet deres fabriksnye Knapen 4-akslet Walking Floor trailer ved Lastas i Hedensted.

 

Ølsted & Allested Vognmandsforretning fik sin start i 1917 og drives i dag af 4. generation. Ud af deres vognpark på 15 lastbiler, er ca. halvdelen monteret med suge/blæseanlæg til bl.a. kørsel med korn, foder, ærter m.m. Ud over dette har de to faste afgange om dagen for midt- og sydfynske gartnerier til blomstereksportørerne i Odense. De kan også tilbyde flere typer løfteopgaver med deres 15TM kran og transport af 28-43 cc-containere m.m.

 

Chassis opbygning: Opbygget på et selvbærende alu.chassis, kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil og aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion for mindre egenvægt og større volumen.

Kasse opbygning: Siderne er 3/2 mm tykke og 600 mm brede aluminiumssider, som er fuldsvejst indvendigt, special overkantsprofil med løbeskinne for aluminiums skillevæg, som har frigang over bund på ca. 100 mm, Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu. bundbrædder i glat udgave med CF betjening, bagdøre i alu.profiler med 3-trins stige under, monteret kost- og skovlbeslag samt plastværktøjskasse i venstre side foran aksler og 3 m stige og stopklodser, med aut. Rullepresenning, plastværktøjskasse i venstre side, leveret med mandskabslem i fronten og volumen ca. 91 m3.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW luftaffjedring samt hæve-/sænkeventil.

 

1. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende. Traileren har en tilladt totalvægt på 48.000 kg.

Den nye Walking Floor trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

591 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke