Trailere

29. august 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Opsigtsvækkende toilet-trailer til Ry

29. august 2019 - 01:43

Pressalit i Ry har fået leveret en ny 2-akslet Hangler-gardintrailer med specialdesignet logo, som sætter toiletbrættet i nyt perspektiv med en opsigtsvækkende kørende reklame bag firmaets sættevognstrækker, der føres af firmaet trofaste chauffør Jørgen Norup.

 

Traileren er XL-godkendt, som sikrer, at godset holder sig inde i lastrummet, hvis traileren skulle forulykke. Derudover er den udstyret med BPW luftaffjedrede aksler med hæve/sænke-ventiler, således at ladhøjden kan tilpasses alle rampehøjder, huller til kæpstokke, skydetag, forstærket forsmæk, lang svanehals, 30 mm træfinerbund godkendt til 8 ton, sikkerhedsreflekser rundt ved bagdøre og langs presenningen, Load-lock truckværn monteret i ladkanten, LED-lygter mm. – alt sammen med en tilladt totalvægt på 33.000 kg og egenvægt på 5540 kg.

Scanvo Trucks Danmark A/S har stået for leveringen til Pressalit A/S, som er en dansk privatejet fabrik og en af Europa største producenter af toiletsæder og tilbehør til badeværelset.

Læst i alt:

1163 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke