Trailere

15. marts 2019 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Rene gardiner til Wallenborn

15. marts 2019 - 02:00

TIP Trailer Services og Wallenborn har haft et tæt og godt samarbejde i mange år, og nu leverer TIP fem fabriksnye gardintrailere til Wallenborn.

 

Wallenborn er etableret i 1920, og selskabet er i dag Europas største operatør, når luftfragt sendes videre via vejgodstransport – blandt andet via afdelinger ved Billund og Københavns Lufthavn.

 

Wallenborn oplever en stigende vækst og fremgang indenfor bl.a. transport af flygods, hvilket de nye trailere og udvidelsen af flåden understøtter.

- Vi har gennem mange år etableret et tillidsfuldt samarbejde med TIP, hvis leasingløsninger samt værkstedsnetværk til fulde opfylder de behov, vi som transportvirksomhed har, udtaler Thomas Guldving, security & fleet superviser hos Wallenborn.

Forståelse og tillid

Morten Hakmann, salgschef for TIP i Sverige og Danmark, supplerer:

- Vores mangeårige samarbejde med Wallenborn er bygget på forståelse og tillid og er endnu engang udmundet i et samarbejde om levering af nye trailere. Det er en fornøjelse for TIP at kunne understøtte Wallenborns vækst med trailere og professionelle løsninger, og vi ser frem til også at kunne være en del af dette fremadrettet.

Læst i alt:

17 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger