Trailere

1. juli 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Renovationsfirma ruller afsted med nyt materiel

1. juli 2021 - 01:43

Urbaser A/S har fået leveret denne nye Kel-Berg 3-akslet overføringsanhænger fra Lastas i Hedensted.

 

Urbaser A/S er en del af det industrielle spanske selskab Urbaser, der på nordisk plan opererer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og på verdensplan i over 27 lande. De har mange års erfaring med indsamling og håndtering af affald fra private husstande. Deres mål er at være et forbillede for samfundet og sætte standarden inden for genanvendelse og miljøhåndtering højt. De har p.t. kontrakter om indsamling af dagrenovation i 25 kommuner i hele landet og beskæftiger 500 medarbejdere. Derudover driver de genbrugsstationer, indsamler genanvendelige materialer, storskrald, haveaffald og farligt affald, samt foretager de også specielle indsamlingsopgaver som tømning af kuber og nedgravede løsninger og indsamling af dagrenovation med mobilsug.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, vridningsstabiliserede forstærkningsplader i bag og ved tip stempel, justerbar i bagende til containere i længde af 6.000 mm til 6.500 mm, cirka 2/3 af anhængerens længde fremstillet som 3-vejs tipramme, leveret med 4 containerstop i bag og plastik værktøjskasse monteret i venstre side.

 

Anhængeren er leveret med 1 x 10 tons foraksel og 2 x 9 tons bagaksler med BPW-aksler og tromlebremser, samt original BPW-luftaffjedring. Monteret akseltrykmåler i venstre side med skala i tons.

 

Den nye overføringsanhænger er leveret af Emil Villadsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.  

Læst i alt:

616 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger