Trailere

7. juni 2019 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Rummelig tiptrailer

7. juni 2019 - 02:00

Vognmandsfirmaet Poul Eli Nymann, Skørping, har hentet en ny fireakslet og 61,5 kubikmeter stor Kel-Berg tiptrailer hos Lastas i Hedensted, hvor adm. direktør Anders Larsen står for leveringen.

 

Den nye trailer der blandt andet udstyret med automatisk rullepresenning, cyklistværn i begge sider, en arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder, stige og en rustfri værktøjskasse i venstre side samt kost- og skovlbeslag i højre side.

Traileren leveres med fire ni tons BPW-aksler og BPW-luftaffjedring samt hæve- og sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar, og 4. aksel er selvstyrende.

 

Vognmandsfirmaet Poul Eli Nymann er grundlagt i 1978 og er i dag specialiseret i bulk-transport inden for grovvare-sektoren, især jordbrugskalk, korn- og foderstoffer med mere. Derudover køres med sphagnum til gartnerier i hele landet, udføres kranopgaver samt udlejes gummiged med højtipskovl.

Læst i alt:

12 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger