Trailere

5. maj 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Rundbuet tipkærre til Niels J. Philipsen Transport

Rundbuet tipkærre til Niels J. Philipsen Transport

5. maj 2021 - 01:43

Lastas har leveret en ny Kel-Berg 3-akslet rundbuet tipkærre til Niels J. Philipsen Transport.

 

Niels J. Philipsen Transport beskæftiger sig med mangeartede opgaver inden for transport. I 1971 startede de op med ét vogntog og har i løbet af årene udvidet vognparken med trækkere, forvogne, trailere, kærrer og anhængere. Derudover har de cirka  80 containere åbne/lukkede, kraner med mere.

De kører blandt andet med grus, asfalt, granit i container, knust beton og tegl, affaldsjord, pallevarer med kran, betonvarer samt belægningssten. Ved siden af kørsel udlejer de også containere og køreplader.

 

Kassens sider er fremstillet i 7 mm valset special-aluplade med ekstra slidstykke og 80 mm isolering på svøb og front, der er afdækket med spejlblank rustfri plade.

Indvendig er tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem og bagklap, fremstillet af 5 mm plade med kraftige alukantrammer.

Tophængslerne er flyttet cirka 180 mm frem for 10 procent ekstra åbning ved aflæsning. Der er 4 mm Hardox-bundplade monteret i fuld længde ovenpå alubunden.

 

Kærren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring. Kærren er desuden leveret med en blå 880g/m2 rullepresenning monteret på 70 mm aluminiumsrør.

 

Den nye tipkærre er leveret af Jan Bertelsen.

Læst i alt:

336 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger