Trailere

6. oktober 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Rundt og lækkert grej til Allerød

6. oktober 2021 - 01:43

Allerød Transporten A/S har netop fået leveret en ny Kel-Berg 4-akslet rundtiptrailer.

 

Allerød Transporten A/S er en gammel familievirksomhed med en spændende historie bag sig fra 1942. I 2003 overtog Loui Olsen som 3. generation i familievirksomheden. Allerød Transporten varetager en lang række entreprenøropgaver inden for entreprenørkørsel både for erhverv og private.

 

Derudover har de udlejning af containere. Ved siden af dette er de også leveringsdygtige i jord, grus, sten og andre byggematerialer til både mindre og større anlægsopgaver.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil i stål QE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og lukket cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Sider fremstillet i 7 mm valset special alu. plade med ekstra slidstykke, bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade (i alt 14 mm gods) og beklædt med 4 mm Hardox-450 bundplade i fuld længde, bagklap er fremstillet 4 mm Hardox 450 stål med kraftig kantramme med lem i toppen af bagsmæk, leveret med sprøjtemiddeltank og Kel-Berg sikkerhedspakke med bakkamera, tilt- og bakalarm, og dumperventil, monteret kost- og skovlbeslag samt 3 m alu. stige med beslag, værktøjskasse i sort plast i venstre side og automatisk rullepresenning.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring og hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

692 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger