Trailere

4. oktober 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Så er der ny 4-akslet tiptrailer til Buhl

4. oktober 2019 - 01:43

J. Buhl & Sønner A/S har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer på 56 m3 med aut. rullepresenning fra Lastas i Hedensted.

 

J. Buhl & Sønner A/S har specialiseret sig inden for mange områder af transport. Primært med udkørsel i områderne Hasselager, Aarhus og resten af Østjylland, men udfører også opgaver uden for dette område.

 

Deres daglige opgaver er flytning, transport og tømning af affalds- og skibscontainere. Samt flytning og transport af sand/sten/grus og løft/flytning/transport af huse og skurvogne. De leverer både store og små mængder, og har derfor kunder inden for både det private og erhvervslivet.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil af QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, sider fremstillet i 40 mm alu.profiler 2,5 mm indv. 2,0 mm udv., bunden er fremstillet af 7 mm alu.plade, påsvejset 400 mm lang alu.skuffe i fuld brede i bag med 500 mm sider og en hældning på 15°, 1 stk. kornlem monteret i bagklap, arbejdsplatform i galv. stål med sikkerhedsgelænder, monteret 15 mm kunststofbund og 10 mm kunsstof- plader indvendig på siderne, monteret værktøjskasse i sort plast, 3 m stige inkl. beslag samt kost og skovl beslag.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser. 1. og 4. aksel er løftbar samt er 4. aksel selvstyrende. Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

845 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger