Trailere

5. september 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Så er der ny tiptrailer til landbruget

5. september 2019 - 01:43

DLG (Dansk Landbrugs Grovvareselskab) har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer på 61,5 m3 med automatisk rullepresenning fra Lastas i Hedensted.

 

DLG er et a.m.b.a. ejet af danske landmænd og er blandt Europas største landbrugsselskaber. DLG køber og sælger afgrøder som korn, raps, soja og majs. Inden for husdyrernæring sælger og producerer de både færdigfoder og tilskudsblandinger til svin, kvæg og fjerkræ. Inden for plantedyrkning dækker de alt fra forædling, såsæd, gødning og planteværn til kalk til markerne. Derudover har de vitaminer og mineraler der udgør en mindre del af deres samlede omsætning. Energy & Retail er én af DLG-koncernens tre kerneforretningsområder og omfatter energi samt byggemarkeder, forsikringer og Land & Fritid.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil af QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis.

 

Kassens opbygning: Udvendig tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, sider fremstillet i 40 mm alu.profiler 2,5 mm indvendigt og 2,0 mm udvendigt, bunden er fremstillet af 7 mm alu.plade, 1 stk. automatisk kornlem monteret i bagklap, arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder, leveres med ca. 15 mm plast i bund samt 10 mm i siderne i en højde på 1.250 mm, monteret stige i højre side og plasticværktøjskasse i venstre side samt kost og skovle beslag.

 

Traileren leveres med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF luftaffjedring med hæve/sænk. 1. og 4. aksel er løftbar samt er 4. aksel selvstyrende. Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

1412 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger