Trailere

5. februar 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Sawo køber op i Midtjylland

5. februar 2019 - 02:40

Poul Schou og Niels Olsen, indehavere af MTT A/S (tidligere Midtjysk Tip & Trailer Service), sælger per 1. april 2019 deres virksomhed til Sawo A/S.

Midtjysk Tip & Trailer Service blev grundlagt i 1984, og i 2004 skiftede virksomheden navn til MTT Truck Center A/S.

 

Otte ansatte

- Vi har gennem de seneste år overvejet, at tiden aldersmæssigt er moden til et ejerskifte af virksomheden. Vi vil gerne sikre en god arbejdsplads for vore medarbejdere, samt fortsat levere service i topklasse til vore kunder i transportbranchen. Derfor er vi utrolig glade for, at det nu er lykkedes os med salget af virksomheden til Sawo. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores dedikerede medarbejdere, og Nordens største opbygger/servicepartner, Sawo, udtaler Poul Schou og Niels Olsen.

 

MTT udfører service og reparationer på trailere, anhængere, kærrer, kraner, hejs og tippelad samt lastbiler og beskæftiger i alt otte medarbejdere, alle specialister indenfor dette område. Begge hidtidige indehavere forsætter i deres nuværende roller med ansvar for værkstedsdrift og lager samt administration.

Nyt Nopa-center

Sawo overtager samtlige medarbejdere, og fortsætter på adressen i Viborg, samtidig med at der udvides på serviceområdet med en komplet udstyret servicebil og tilførsel af yderligere serviceopgaver. Endvidere vil der fremover blive foretaget opbygninger af lastbiler med kran, krog- og wirehejs samt tippelad. Virksomheden bliver det midtjyske center for klargøring og servicering af alle Nopa-produkter.

 

- Vi er rigtig glade for, at aftalen er kommet i stand med MTT A/S. Både grundet deres kompetencer, som passer utrolig godt til vores virksomhed, men også på grund af deres placering på landkortet. Vi har længe gerne villet åbne en afdeling i dette område, så det kan blive nemmere for kunderne i Midtjylland at få deres produkter serviceret, udtaler Ivan Chrost, Sawos adm. direktør.

15 afdelinger

Sawo sælger, servicerer og monterer hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen. Mere end 350 medarbejdere arbejder fra 15 afdelinger landet over.  

 

For få måneder siden overtog Sawo på lignende vis Brdr. Platz Karosserifabrik i Haderslev.

Læst i alt:

24 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger