Trailere

1. november 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Schmitz kom ud af corona-år med skindet på næsen

Schmitz kom ud af corona-år med skindet på næsen

Andreas Schmitz, bestyrelsesformand i Schmitz Cargobull-koncernen.

1. november 2021 - 01:44

Rasmus Haargaard

Schmitz Cargobull har gjort status over regnskabsåret fra april 2020 til marts 2021 – og det var unægtelig et år, der stod i skyggen af corona-pandemien.

 

Alligevel fremhæver Schmitz, at man med hurtig handling og fokus på løsninger kom i mål med et overordnet set godt resultat. Europas største trailerproducent fremstillede i alt 42.470 køretøjer i finansåret, og indtjeningen steg til 102,3 mio. euro. Markante prisstigninger på råmaterialer har dog kostet på profitabiliteten på bundlinjen.

 

- Trods massiv usikkerhed, reduceret arbejdstid, kontakt- og rejserestriktioner, så har vi store træk fastholdt vores strategiske udviklingsprojekter i pandemi-året. Først og fremmest er vores prioritet at forblive en pålidelig og innovativ partner for vores kunder og at sikre vores forretning på langt sigt, udtaler Andreas Schmitz, bestyrelsesformand i Schmitz Cargobull AG.

I begyndelsen af 2020 var der tegn på svag bedring på trailermarkedet – men det blev afløst af et styrtdyk efter udbruddet af corona-pandemien. I første halvdel af året modtog Schmitz Cargobull flere afbestillinger end nye ordrer. Derimod steg antallet af nye ordrer med stor hast i løbet af andet halvår, og det gav igen nye udfordringer med tanke på den store usikkerhed, der har bredt sig i forsyningskæden med mangel på råvarer hos underleverandører til de store producenter af køretøjer til transportbranchen.

Læst i alt:

380 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger