Trailere

6. februar 2019 - 10:01

App linkNu på Google Play

Schmitz lukker sin varevogn-fabrik i Berlin

6. februar 2019 - 10:01

Rasmus Haargaard

Schmitz Cargobull har besluttet at indstille produktionen af varebil-opbygninger og lukke anlægget i den tyske hovedstad, Berlin.

 

Det er kun et par år siden, at Schmitz Cargobull besluttede at udvide sit produktprogram med opbygning af varevogne i segmentet fra 3 til 6 ton. Ifølge Schmitz selv har resultatet været et godt produkt, men alligevel har varebil-konceptet ikke kunnet klare sig.

 

»Kvaliteten på varevogne var overbevisende, men i det stærkt konkurrenceprægede miljø inden for opbygning af varebiler er produktion i det nuværende setup ikke konkurrencedygtigt på længere sigt,« oplyser Schmitz selv som begrundelse for nedlukningen i Berlin.

 

Schmitz Cargobull har derfor besluttet helt at indstille produktionen af V.KO Dry-opbygninger – altså standard kassevogne. Til gengæld undersøger Schmitz, om man på en anden måde kan videreføre opbygning af varebiler med kølekasser i V.KO Cool-serien.

I de kommende uger vil Schmitz Cargobull færdiggøre og levere de bestillinger på varebil-opbygninger, som der allerede er indgået aftale om. Nye ordrer vil dog ikke blive taget ind. Schmitz garanterer ligeledes, at man vil være i stand til at levere reservedele og udføre service og reparationer på de varebil-opbygninger, som allerede er produceret.

Læst i alt:

1015 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger