Trailere

2. oktober 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Schmitz skimter udfordringer i horisonten

2. oktober 2019 - 01:44

Rasmus Haargaard

Europas største trailerproducent, Schmitz Cargobull, holdt tempoet oppe i det forgangne regnskabsår, som netop er afsluttet for 2018/19. Schmitz holdt positionen som markedsleder i Europa, men forventer dog ikke lutter medvind i det kommende år – af en række forskellige årsager.

 

»Et kig på tallene for 2018/19 forretningsåret viser, at det var et solidt år for Schmitz Cargobull,« siger Andreas Schmitz, adm. direktør for Schmitz Cargobull AG i forbindelse med præsentationen af årsrapporten for nylig.

 

På baggrund af den overordnede økonomiske og politiske udvikling forventer Schmitz Cargobull dog ikke yderligere vækst i forretningsåret 2019/20, som netop er indledt.

 

»Men vi forventer alligevel, at de central- og østeuropæiske regioner samt Spanien vil forblive relativt stabile markeder, mens vi forventer en nedgang i andre lande,« fortæller Andreas Schmitz, der tror på, at det kan lade sig gøre at håndtere udfordringerne uden dramatik i Schmitz-koncernen.

»Vi holder alle vores mulighed åbne for at handle fleksibelt og forventer, at vi vil være i stand til at implementere de nødvendige besparelser uden at foretage beskæringer i vores faste bemanding,« siger han.

Læst i alt:

595 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger