Trailere

26. juli 2019 - 02:08

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Seks-akslet vogn til Sønderjylland

26. juli 2019 - 02:08

Jørn Bolding A/S i Esbjerg leverer en fabriksny Goldhofer-blokvogn af typen STZ-H 6 AA til Torben Rafn A/S i Sommersted.

 

Den nye blokvogn har dobbelt udtræk og er, når den er fuld udtrukket, 36,73 meter lang. Traileren leveres med BPW ECO-aksler og hydraulisk affjedring. Alle aksler er tvangsstyrede, 1. aksel kan løftes, og totalvægten er på hele 98 tons.

Svanehalsen, som er hydraulisk hæv- og sænkbar, er foran monteret med en premium-værktøjskasse, og på tværs under lastefladen er der en ekstra opbevaringskasse til diverse udstyr.

 

Desuden er der monteret Wabco Smart Board, Beka-Max centralsmøringsanlæg, skridsikker belægning på alle trædeflader og EasyControl radio-fjernbetjening til styring og indsporing af de styrende aksler.

Hele køretøjet er udstyret med godkendte og certificerede surrings-punkter.

Blokvognen er opbygget af højkvalitets finkornsstål og lakeret rød. Goldhofer’s lakeringsproces består af otte trin som en kvalitetsstandard på alle Goldhofers enheder. Hele køretøjet er metalliseret.

Læst i alt:

28 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger