Trailere

24. februar 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Skaks henter åben kærre i Hedensted

24. februar 2022 - 01:43

Skaks A/S er for nylig kørt ud fra Lastas i Hedensted med deres nye Kel-Berg 3-akslet åben kærre.

 

Skaks A/S har over 40 års erfaring som kranoperatør og særtransportør. De har opgaver overalt i Danmark og Nordtyskland, fra den mindste lastbilkran til den største mobilkran. Udover kran opgaver har de også tunge, brede, høje og/ eller lange transporter i hele Europa, bl.a. transport af mejerianlæg, mejetærskere, pavilloner, militærmateriel, vindmøller, sejlog motorbåde samt andet gods, der ikke kan transporteres på almindelige trailere.

 

Chassiset er opbygget med længdevanger opsvejst i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis.

 

Der er cyklistværn i begge sider, bund af 28 mm udvalgte hårdttræsplanker med galvaniserede omegaprofiler, 4 stk. surringsstiger i fuld bredde, 7 par surringer i kantrammen og pneumatisk forskydelig trækstang.

Den er leveret med bagende med luftstyret udtræk. Kærren er med 3 x 9 tons SAF-aksler med tromlebremser samt original SAF-luftaffjedring. Kærren har en totalvægt på 24.000 kg.

 

Den er leveret af Anders Larsen.

Læst i alt:

527 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger