Trailere

8. november 2019 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Smart trailer til Bornholm

8. november 2019 - 02:00

Ole Holm Transport ApS, Rønne på Bornholm, har hentet en fabriksny Kel-Berg-/Knapen-trailer af typen Walking Floor hos Lastas i Hedensted, hvor adm. direktør Anders Larsen står for handlen.

 

Cargo Floor

Den nye trailer er blandt andet opbygget med tre aksler, en selvbærende konstruktion med hjælperamme i stål, for mindre egenvægt og   større volumen, og cyklistværn i begge sider.

Trailerens specielle bund, hvor de enkelte ’bundbrædder’ bevæger sig og dermed læsser lasten af, består af systemet Cargo Floor CF 500 SL-C med 6 mm bundbrædder i glat alu-udgave, med CF-betjening.

 

Bagdørene er udformet i alu-profiler med en tretrins stige under. Der er monteret kost- og skovlbeslag samt to værktøjskasser i plastik i venstre side, samt en tre meter lang stige og to stopklodser.

Traileren leveres med tre styk nitons BPW-aksler med skivebremser og luftaffjedring med en tilladt totalvægt på 39 ton.

Siden 1941

Ole Holm Transport, stiftet af den tidligere bagersvend Ole Holm i 1941, leverer dag-til-dag distribution, kran-, fragtgods og containertransport i ind- og udland samt levering af dagligvarer på køl og frost. Derudover har virksomheden 800 frostfrie og alarmsikrede kvadratmeter lagerhotel.

Læst i alt:

140 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger