Trailere

28. juni 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

SolutionFleet åbner i Taulov

28. juni 2018 - 01:43

Leasingfirmaet SolutionFleet trådte ind på markedet i 2017 med udlejning af de første trailere, og firmaet med base i Padborg har nu også valgt at åbne et depot i Taulov.

 

Depotet er ved KH OneStop på Børupvej 42 med mulighed for afhentning og indlevering døgnet rundt.

»Vi er kommet rigtig godt i gang og har i dag en bred skare af kunder, hvilke vi ser frem til nu også at kunne servicere fra trekantsområdet, ligesom vi selvfølgelig også håber at kunne vinde nye kunder med vores tiltag,« udtaler Kim Aaskov, adm. direktør i SolutionFleet.

 

Kim Aaskov var indtil 2017 CEO for Schmitz Cargobull i Skandinavien, inden han fratrådte og i stedet var med til at stifte SolutionFleet A/S.

»Koncepter og efterspørgsel har ændret sig meget de seneste år og ændrer sig jo løbende, men vores koncept med en personlig service 24/7 har vist sig at være det rigtige og bliver vel modtaget af kunderne, så det holder vi fast ved,« udtaler Kim Aaskov.

SolutionFleet lejer trailere ud på kort- og langtidskontrakter inkl. ”full-service”, og alle trailere er udstyret med telematik-hardware, der kan kobles op, hvis kunden ønsker dette.

Læst i alt:

526 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger