Trailere

16. august 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Stærk AMT-hænger til Iversen

16. august 2021 - 01:43

Hos Jes Iversen Vognmandsforretning er man blevet godt kørende med firmaets nye 4-akslede AMT-maskinanhænger. Med adresse i Sønderborg driver firmaet en alsidig forretning med mange forskellige opgaver for kunder i hele landet.

 

Med den nye anskaffelse har Jes Iversen og Co. fået en solid anhænger til sikker og effektiv flytning af de større maskiner.

 

Anhængeren er leveret med en totalvægt på 44.000 kg (som blokvogn) og er desuden fuldt varmgalvaniseret på chassiset.

 

AMT-anhængeren er fuldt udstyret med planker, skilte og lys for kørsel med ”bred last”, og dertil er anhængeren designet til at flytte båndmaskiner med integrerede stokke og huller i bunden. Desuden byder anhængeren på et væld af muligheder for at surre og sikre lasten.

Der er også sokler for brug af kæpstokke, som er alsidigt placeret i kanten på anhængeren. Kæpstokkene er placeret i magasinet på højre side af anhængeren.

 

De store ramper er fuldt hydraulisk betjent og byder også på muligheden for at flytte dem helt sammen mod midten. Det giver selv smalle maskiner adgang til ladet.

 

Alt lys på anhængeren er LED, og samtlige ventiler for betjening af ramper og luftaffjedring er sikkert monteret i værktøjskassen.

 

Den nye AMT-anhænger er opbygget, solgt og leveret af MTDK A/S.

Læst i alt:

826 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger