Trailere

5. juli 2019 - 02:02

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Stærk følgesvend fra Kel-Berg

5. juli 2019 - 02:02

FC Beton A/S, med fabrikker ved Aalborg og Gadbjerg vest for Vejle, har hentet en ny fireakslet sværlasttrailer fra Kel-Berg. Leverandør er Lastas ved Hedensted, hvor salgskonsulent Jan Bertelsen står for handlen.

 

SAF

Den nye trailer er blandt andet opbygget med et chassis med ekstra svær flangetykkelse for ekstra stivhed, en meget kraftig UNP160 kantskinne, en hævet bagkofanger, lygter og kofanger i separat udførelse, cykelistværn og værktøjskasse i venstre side, en bund med 28 mm hårdttræsplanker, udtræksstige under bund bagerst til højre, fem alusider pr. side i en højde på én meter, to alubaglåger i en højde på én meter og truckbeslag bagtil.

 

Traileren leveres med fire styk nitons SAF-aksler med skivebremser og SAF-luftaffjedring med hæve- og sænkefunktion, løft på 1. og 4. aksel samt selvstyrende 4. aksel.    

                   

Åbnet i 1942

FC Beton er grundlagt under besættelsen i 1942 som beton- og cementstøberi. Udover færdigbeton produceres også Leca- og fundablokke til byggeri, belægningssten og havefliser til indkørsler, parkeringspladser og havestier samt betonsten til støtte- eller lyddæmpende mur og mange andre betonprodukter.

 

Virksomheden råder i dag over cirka 45 ansatte og 17 køretøjer i form af lastbiler og betonkanoner. De kører betonprodukterne ud til tømmerhandlere, brolæggere, entreprenører, anlægsgartnere, håndværkere, landmænd og private - hver dag til Jylland og Fyn med FC Betons egne biler, mens transport af beton til Sjælland foregår med andre biler.

Læst i alt:

19 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger