Trailere

26. juli 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Stor trailerhandel på vej

Stor trailerhandel på vej

26. juli 2019 - 02:30

TIP ønsker at købe Pema som led i sin internationale vækst- og diversificeringsstrategi (ønske om at udvide det nuværende produktprogram).

TIP Trailer Services, et firma i I Squared Capital’s virksomhedsportefølje, er en ledende international aktør inden for leasing, udlejning, vedligeholdelse og reparation af trailere i Europa og Canada. Koncernen har nu underskrevet en aftale om at overtage Pema GmbH from Société Générale.

 

Leasing- og udlejningsfirmaet Pema leverer komplementære tjenester og er til stede i Belgien, Tjekkiet, Danmark, Tyskland, Polen, Sverige og Schweiz. Dermed får TIP, ved en overtagelse af Pema, mulighed for at øge sin geografiske tilstedeværelse i Europa, samt styrke sin position i Tyskland og gøre det muligt for virksomheden at komme ind på det schweiziske marked.

Spændende skridt

Adil Rahmathulla, bestyrelsesformand i TIP Trailer Services og ledende partner i I Squared Capital:

- Dette er et spændende skridt på vejen mod forsat vækst og diversificering, da vi fortsætter med at opbygge en stærkere platform til gavn for vores kunder, partnere, medarbejdere og interessenter. Med overtagelsen af Pema vil TIP blive større og øge vores geografiske diversificering med en stærkere positionering i Tyskland. Vi vil fortsat søge muligheder for at udvide vores platform, inklusiv specialiseret kommercielt udstyr, mens vi bibeholder vores velkendte tilbud og serviceniveau.

 

Bob Fast, President & CEO i TIP Trailer Services:

- De to virksomheder har til sammen næsten 89.000 trailere og lastbiler samt over 100 værksteder, der tilbyder det største værkstedsnetværk i Europa og Canada og giver en one-stop-shop løsning for en lang række kommercielle køretøjsudstyr. Vores kunder vil have én servicepartner i hele Europa og Canada, hvilket forenkler deres flådehåndtering og giver dem mulighed for at fokusere på deres kerneforretning, mens de stadig kan glæde sig over TIP’s pålidelighed og høje kundeservice.

Mangeårig erfaring

TIP og PEMA har begge mangeårig erfaring inden for transport og logistik i Europa og understøtter kundernes behov gennem hele livscyklussen af trailere og lastbiler. Pema har en moderne og forskelligartet flåde af lastbiler og trailere med mærker som Krone, MAN, Schmitz og Volvo.

Siden 2008 har Pema været en del af Gefa-koncernen, udstyrsfinansieringsafdelingen i den franske bankkoncern Société Générale. Société Générale Equipment Finance ejer 100 procent af aktierne i Pema-koncernen gennem det tyske datterselskab Gefa Bank.

Den endelige konfirmation af aftalen forventes i de kommende måneder med forbehold for de sædvanlige lovgodkendelser.

 

TIP: Over 70.000 enheder

TIP Trailer Services er specialiseret i trailerleasing, -udlejning, -vedligeholdelse og -reparation samt andre ydelser til transport- og logistikkunder i Europa og Canada. Virksomheden har en af de største og mest diversificerede trailerleasings- og udlejningsflåder med over 70.000 enheder. Med hovedkontor i Amsterdam beskæftiger TIP mere end 2.000 medarbejdere og betjener sine kunder fra 98 steder fordelt over 17 lande i Europa og Canada.

Læst i alt:

32 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger