Trailere

13. september 2019 - 02:09

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Stort landbrug, stor tiptrailer

13. september 2019 - 02:09

 

Den meget store svineproducent Ny Endrupholm A/S ved Bramming i Sydvestjylland har hentet en ny fireakslet tiptrailer fra Kel-Berg.

Den nye tiptrailer rummer op til 61,5 kubikmeter gods, er udstyret med automatisk rullepresenning og leveres af adm. direktør Anders Larsen, Lastas ved Hedensted.

 

Opbygningen inkluderer blandt andet cyklistværn i begge sider, udvendigt tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, kornlem       i bagklap og sider fremstillet i 40 mm aluminiumsprofiler. Hertil kommer arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder og plastværktøjskasse i venstre side.

 

Traileren leveres med fire styk nitons BPW-aksler med tromlebremser og BPW-luftaffjedring samt hæve-og sænkeventil. 1. og 4. aksel er   løftbar, og 4. aksel er selvstyrende. Udstyret inkluderer også Kel-Bergs sikkerhedspakke med tilt-alarm og akseltrykmåler med skala i tons.

Ny Endrupholm har cirka 7.800 søer, der producerer cirka 250.000 slagtesvin om året - og derudover driver landbruget cirka 2.100 hektar jord. I forbindelse med den store landbrugsproduktion indgår der mange arbejdsopgaver med kørsel af foder, korn og gylle-, suppleret af kørsel med sand, sten og grus m.v.

Læst i alt:

56 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger