Trailere

11. juni 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Storvognmand får leveret nyt grej

11. juni 2020 - 01:43

HCS A/S Transport & Spedition har fået leveret en ny Kel-Berg 4 akslet rundtiptrailer fra Lastas.

 

Hans Chr. Svendsen er manden, der statede HCS A/S Transport op i 1941 og i 1990 købte A/S Rich. Frederiksen & Co virksomheden. Virksomheden er i dag gået videre til 4. generation og har med tiden opbygget flere aktivitetsområder, der hver især har specialiseret sig inden for deres felt: Transport & Spedition, Renovation, Kloak- og industriservice, Recycling, Genbrug & restprodukter, Entreprenørkørsel og Miljøentreprise.

 

De er ca. 500 ansatte fordelt på 14 lokationer i 7 lande; Danmark, Finland, Tyskland, Grækenland, Litauen, Rumænien og Polen.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil i stål QE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Sider fremstillet i 7 mm valset special alu. plade med ekstra slidstykke, bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade (i alt 14 mm gods) dog kun i 5 mm gods forreste og beklædt med 4 mm Hardox-450 bundplade i fuld længde, bagklappen er af 40 mm kraftige og tophængte ALU-profiler, skuffen er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner og har pneumatisk åbne- og lukkesystem, isoleret med 100 mm isolering og beklædt med en spejlblank og rustfri stålplade, stige og beslag monteret i venstre side og monteret holder til håndsprøjte.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring og hæve-/sænkeventil. 1. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende og leveret med akseltrykmåler i tons. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

1336 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger