Trailere

17. maj 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Thermo King er klar til HVO

Thermo King er klar til HVO

17. maj 2021 - 01:43

Thermo King, som er en af de førende aktører inden for løsninger til køletransport, har meddelt, at de godkender brugen af fossilfrit dieselbrændstof i form af hydrogenereret vegetabilsk olie (HVO) som et mere bæredygtigt alternativ til deres lastbil- og trailerkøleenheder. Brug af bionedbrydelig HVO i stedet for traditionel diesel reducerer drivhusgasemissioner og partikelforurening fra motoren med 90% uden påvirkning af motorydelsen.

 

- Vi fortsætter med at innovere for at reducere vores produkters miljømæssige fodaftryk, og ved at teste og godkende brugen af HVO i vores enheder giver vi vores kunder endnu en mulighed for at gøre deres egen drift mere bæredygtig, udtaler Francesco Incalza, direktør for Thermo King i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Thermo King har gennemført tests med HVO-biodiesel i deres transportkøleanlæg til lastbiler og trailere. Testene er foretaget på vejene, og der er gennemført belastningstests i deres laboratorium på produktionsanlægget i Galway, Irland. Resultaterne viste, at enhedernes ydeevne ikke påvirkes, selv ikke ved omgivende temperaturer under frysepunktet.

 

HVO-biodiesel kan bruges som drop-in-brændstof eller blandes med almindelig diesel, uden at der er behov for motorændringer eller hyppigere vedligeholdelsesintervaller.

Læst i alt:

340 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger