Trailere

6. december 2019 - 02:14

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tidlig julegave: 45 nye trailere

Tidlig julegave: 45 nye trailere

6. december 2019 - 02:14

TIP indgår et nyt samarbejde med GLS og leverer 45 nye to-akslede bokstrailere med rulleport – de sidste leveres i januar 2020.

GLS er de seneste år vokset markant, blandt andet som følge af den stigende internethandel, der – sammen med forretningen øvrige tiltag - har gjort GLS til en af de førende pakkedistributører i Danmark.

 

Lars Johanssen, Area Sales Manager hos TIP:

- Vi er utrolig glade for samarbejdet. GLS er en spændende virksomhed, der gennemgår en imponerende udvikling, og vi er naturligvis glade for, hvis vi kan bidrage positivt til denne.

 

Samarbejdet med TIP omfatter også brug af TIP’s værksteder og særligt TIP’s kvalitet og service har været udslagsgivende for valget af TIP som ny samarbejdspartner.

- Vi forventer kvalitet og service af vores samarbejdspartnere, og TIP lever op til de høje krav, vi stiller til vores leverandører, udtaler Lene Lindholm Christensen, Team Lead Line Haul hos GLS.

Læst i alt:

191 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger