Trailere

21. februar 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

TIP genbruger gardinerne

21. februar 2019 - 01:44

TIP Trailer Services har indgået et samarbejde med firmaet Tarprec, som har base i Vejle, men arbejder internationalt. Deres mission er at drive en miljørigtig forretning, hvor de re- og upcycler blødt PVC-materiale.

 

Og netop blødt PVC materiale er noget, TIP er leveringsdygtige i. Det er nemlig materialet, der bliver brugt til at lave gardinet på en gardintrailer.

 

Når gardinsiderne er indsamlet af Tarprec, bliver de efterfølgende eksporteret til samarbejdspartnere, der bruger det til at fremstille forskellige produkter, såsom, tasker, punge, computer sleeves og meget mere.

 

Leveringen og opsamlingen af gardinsiderne foregår ved, at TIP Trailer Services samler de gamle gardiner på paller, og først når der er til et helt trailerlæs, bliver det kørt til Tarprec.

»Vi har per dags dato leveret ca. 30 tons blødt PVC til Tarprec, hvilket svarer til omkring 500 gardintrailersider, og det er vi rigtig glade for,« siger Martin Nielsen, operationschef i Sverige hos TIP Trailer Services.

Læst i alt:

1080 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger