Trailere

29. marts 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

TIP sender første mekanikere igennem ny uddannelse

29. marts 2019 - 01:44

Trailerbranchen har forandret sig med store skridt de sidste år. Hvor en trailermekaniker ”i gamle dage” var forsynet med en smedehammer og et svejseværk, så er det i dag teknikere, der både skal kunne bruge en computer, men også kunne fejlfinde og reparere på højt niveau.

 

Derfor er efteruddannelse ”Trailer-reparatør” for nylig lanceret som et tre måneders langt individuelt tilrettelagt kursusforløb, der er sammensat af relevante teoretiske og praktiske fagtekniske områder.

 

Der er tale om syv kursusdage hos Besko Akademi, hvor der gåes i dybden med blandt andet akselteknik, bremseteknik, affjedringssytemer og elektronik. TIP Trailer Services har for nylig haft de første fire mekanikere fra Tilst, Hirtshals og Taulov igennem kurset.

»Hos TIP Trailer Services vægter vi kompetencer meget højt, da det betyder høj service over for vores kunder i form af hurtig fejlfinding og reparation, der igen betyder et minimum af nedetid på traileren,« siger Henrik Lykke Pedersen, Service Director Nordic.

 

På de to billeder over artiklen ses de fire TIP-mekanikere.

Læst i alt:

726 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger