Trailere

22. november 2019 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tipkærre til Hasselager

22. november 2019 - 02:10

Vognmandsfirmaet Jens Buhl & Sønner A/S i Hasselager har hentet en ny treakslet Kel-Berg-tipkærre hos Lastas ved Hedensted, hvor Jan Bertels står for handlen.

 

Den nye kærre har en totalvægt på 24 tons, og selve kassen er blandt andet opbygget med faste stålsider, fremstillet i fire mm bukket Hardox-stål 490. Den todelte bagklap er el- og luftbetjent, og kærren kører på tre styk nitons tons BPW-aksler med tromlebremser. Der er monteret hæve- og sænkeventil i venstre side samt akseltrykmåler med skala i tons.

 

Jens Buhl & Sønner A/S har specialiseret sig inden for mange områder, primært med udkørsel i Hasselager, Aarhus og resten af Østjylland, men der udføres også opgaver uden for dette område. Blandt de daglige opgaver er flytning, transport og tømning af affalds- og skibscontainere. Samt flytning og transport af sand, sten, grus samt eksempelvis løft, flytning og transport af huse og skurvogne.

Læst i alt:

83 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke