Trailere

20. december 2019 - 02:02

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tipkærre til Svinninge

20. december 2019 - 02:02

Vallem Maskintransport, Svinninge vest for Holbæk, er kørt hjem med en ny tre-akslet Kel-Berg-tipkærre fra Lastas ved Hedensted, hvor adm. direktør Anders Larsen står for handlen.

 

Den nye tipkærre er blandt andet opbygget med cyklistværn i begge sider, og selve kassen er fremstillet i 7 mm valset special aluminiumsplade med ekstra slidstyrke, ekstra 7 mm forstærkningsplade i fuld længde i en bredde på 2 meter.

 

Den indvendigt tophængte bagklap styres via et pneumatisk åbne- og lukkesystem, og kærren kører på tre styk ni-tons BPW-aksler med                         tromlebremser og BPW-luftaffjedring. Der er monteret løft på 1. og 3. aksel, og udstyret inkluderer også alufælge, åben strøkasse, bakkamera og rullepresenning.

 

Vallem Maskintransport er en enkelmandsvirksomhed med 33 års erfaring inden for branchen. Vognparken består af seks vogne og ti trailere af mærkerne Kel-Berg og Faymonville. Fokus er især asfalt- og blokvognskørsel på Sjælland.

Læst i alt:

523 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger