Trailere

16. marts 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

To nye Kel-Berg til entreprenør i Terndrup

16. marts 2022 - 01:43

CAC Entreprenør A/S har for nyligt afhentet deres to nye Kel-Berg 2-akslet letvægt tiptrailere på 27,8 m3 fra Lastas i Hedensted.

 

CAC Entreprenør A/S har mange års erfaring og kompetencer samt udstyret til mange forskellige slags entreprenøropgaver for både private og erhverv. Opgaverne kan bl.a. være nybyggeri, veje, rør og kabler, stalde samt gylletanke. Derudover sandpude, støbning af sokler, belægning, knusning af beton og sortering af nedbrydningsmaterialer. De udfører nedbrydning og nedrivningsopgaver i hele Nordjylland og Midtjylland. Med deres udstyr kan de tilbyde alle former for knusning for private og erhverv af både grov- og fin-knust materiale. De udfører knusning af beton, tegl og asfalt omkring Aalborg, Vejle og til resten af Nordjylland og Midtjylland.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil af finkornstål 52,3 med specielle forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Sider fremstillet i 4 mm aluprofiler med 4 mm gods på inderside og 2,8 mm gods på yderside, forvæg af 5 mm alu. plade med kraftige forsmækforstærkninger, bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, indvendig tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning, 15 mm kunststofbund monteret på standard alu.bund, 10 mm kunststofplader monteret indvendig på sider i højde på 1.250 mm og monteret automatisk rullepresenning.

 

Trailerne er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og hæve-/sænkeventil.

Monteret liftaksel på 1. og 3. aksel og en tilladt totalvægt på 42.000 kg.

 

De nye trailere er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

697 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke