Trailere

4. februar 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

To nye tiptrailere til Steen Hansen

4. februar 2020 - 01:43

Steen Hansen Transport A/S har for nyligt afhentet deres to nye Kel-Berg 4 akslet letvægts tiptrailere fra Lastas.

 

Steen Hansen Transport A/S blev stiftet i 1999. De tilbyder vejtransport indenfor levering og kørsel af sten- og grusmaterialer samt flytning eller bortskaffelse af jord med stor ekspertise. Steen Hansen Transport A/S råder over 15 egne biler samt et fast samarbejde med andre vognmænd der kører med kran- og kærrebiler, tipsættevogne og gardintrailere. Derudover har de egen grusgrav med salg og levering af grus. Både til private og erhverv på hele Sjælland samt udlejning af container, til både virksomheder og private.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst boks-profil af QSTE690 med stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, cyklistværn i begge sider og leveret med luftstyret underkøringskofanger.

Kassens opbygning: Kraftig forsmæksforstærknings profiler med 4 mm forsmæksplade, skrå kant mellem forsmæk på bund og sider, kasse opbukket i alu.plade med kraftig bund 7 mm, ekstra slideplade monteret 3.000 mm fra bagende i 7 mm, sider opbygget i 5 mm alu. plade med spidse topprofiler så der ikke kan ligge sand på kanterne, bagklap af 5 mm alu.plade med kraftig aluminiums kantrammer, leveret med 10 mm Quick-Silver plast indsats, leveret med blå automatisk rullepresenning, montering af vibrator under tipkasse, monteret lysskinner på begge sider i for og bag og 6 stk. lamper på bagsmæk.

 

Trailerne er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, samt original BPW-luftaffjedring med hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

De nye trailere er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

884 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke